Prispolitik

Vi er åbne omkring prispolitik og honorarer på “frie” ydelser, og vores priser fastsættes ud fra de faktiske omkostninger på klinikken.

Vi lægger vægt på, at informere om den økonomiske del af behandlingen inden behandlingen iværksættes, og tilbyder altid at lave et prisoverslag, så du er velinformeret om din egenbetaling af behandlingen.

Tandbehandling udført i Danmark afregnes med kontant betaling ved behandlingens afslutning jvf. gældende særlov om voksentandpleje pr. 1. juni 2018. Patienttilskuddet afregnes via Regionernes Lønnings- og Takstnævn, Den Offentlige Sygesikring.

Trøjborg Tandlægecenter modtager Dankort og MobilePay.

Overholdes betalingsaftaler ikke, bliver der pålagt gebyr til at dække omkostningerne ved administration og rykkerskrivelse.

Priser

Plastfyldninger – æstetiske og kosmetiske med ENAMEL PLUS HFO/HRi
Kroner og broer

Krone af metal m. påbrændt porcelæn (MK-krone) i stor kindtand i underkæben
(excl. stift og opbygning)

Bro (3 led) af metal m. påbrændt porcelæn (MK-bro)
(excl. stift og opbygning)

Rodbehandlinger
Fjernelse af tænder
Bedøvelse
Tandimplantater
Blegning
Bidskinne
Snorkeskinne Somnodent

Den Offentlige Sygesikrings honorartabeller Her

Økonomisk tilskud

Trøjborg Tandlægecenter er medlem af Tandlægeforeningen og dermed omfattet af overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og RLTN, Den Offentlige Sygesikring, Overenskomsten er erstattet af særlov om voksentandpleje pr. 1. juni 2018.
De fleste tandbehandlinger er omfattet af denne særlov og tilskuddet fra RLTN, Den Offentlige Sygesikring er specificeret og fratrækkes automatisk regningen.

Ved medlemsskab af Sygeforsikringen Danmark er der mulighed for yderligere tilskud afhængig af, hvilken gruppe af Sygeforsikringen Danmark du er medlem af.
Medlemsskab af Sygeforsikringen Danmark kan oplyses til os i receptionen, og vi vil herefter automatisk sende oplysning om din tandbehandling til Sygeforsikringen Danmark, og du vil så efterfølgende få refunderet en del af din tandlægeregning.
Information om Sygeforsikringen Danmark findes på https://www.sygeforsikring.dk/

Derudover kan der ansøges om økonomisk bistand til tandbehandling ved bopælskommunen.
Dette tilskud er afhængig af personlige forhold og privatøkonomi.
Vi kan være behjælpelig med ansøgning om økonomisk bistand til tandbehandling.

 

OBS: En indgået aftale er bindende og gensidig forpligtende. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere ventetid og bestræber os på at kunne tilbyde en tid så hurtigt som muligt. Derfor forventer vi også at indgåede aftaler overholdes og at der meldes afbud i god tid. Ved for sent afbud, dvs. mindre end to timer før den aftalte tid, eller ved udeblivelse uden afbud vil der blive opkrævet et udeblivelsesgebyr jvf. særlov af 1. juni 2018, tidligere overenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Tandlægeforeningen.

Trøjborg tandlægecenter

Kontakt os
Få en tid nu
Find os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Trøjborg Tandlægecenter
123
Trøjborg Tandlægecenter

Trøjborg Tandlægecenter

Tandlæge på Trøjborg, Århus N

ER DER FORSKEL PÅ PFAS OG STOFFET FLUOR I FX TANDPASTA?

🙋‍♀️ Ja, der er heldigvis stor forskel. Fluorid (også kaldet fluor) er ikke PFAS – men et naturligt forekommende grundstof.

Her er forskellen:

🦷 Fluorid er et grundstof, der bruges i fx tandpasta og findes naturligt i grundvand og i fødevarer. Korrekt brug af fluorid i fx tandpasta i meget små mængder er ufarligt. Indtaget af fluorid i fx tandpasta udgør kun en lille del af det samlede daglige fluoridindtag, der primært kommer fra fluorid fra naturlige kilder som drikkevand, te og visse fødevarer.

🧪 PFAS er en stor gruppe af kunstige stoffer, der kan forurene fødevarer via mange forskellige kilder i miljøet. Vil du vide mere om PFAS i fødevarer, og forskellen på PFAS og fluor? Så har vi samlet relevante informationer til dig på vores hjemmeside.

Find linket i kommentarfeltet 👇
... See MoreSee Less

2 months ago

Hvert tredje barn og ung får ikke børstet tænder to gange dagligt 💔

Det viser en ny rapport fra VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

Trist læsning - for dårlig tandsundhed påvirker børn og unges helbred og livskvalitet. Nu og senere i livet.

Det bliver tydeligt, hvor vigtigt et arbejde der foregår hver eneste dag i børne- og ungdomstandplejen i landets kommuner. De sætter netop fokus på god mundhygiejne og forebygger tandsygdomme.

Hvis du kender en, der bør lære at børste tænder som en tandlæge, så del denne video 👇

www.tandlaegeforeningen.dk/til-patienter/gode-raad/video-laer-at-boerste-taender-som-din-tandlaege/
... See MoreSee Less

3 months ago
Se flere