Prispolitik

Vi er åbne omkring prispolitik og honorarer på “frie” ydelser, og vores priser fastsættes ud fra de faktiske omkostninger på klinikken.

Vi lægger vægt på, at informere om den økonomiske del af behandlingen inden behandlingen iværksættes, og tilbyder altid at lave et prisoverslag, så du er velinformeret om din egenbetaling af behandlingen.

Tandbehandling udført i Danmark afregnes med kontant betaling ved behandlingens afslutning jvf. gældende særlov om voksentandpleje pr. 1. juni 2018. Patienttilskuddet afregnes via Regionernes Lønnings- og Takstnævn, Den Offentlige Sygesikring.

Trøjborg Tandlægecenter modtager Dankort og MobilePay.

Overholdes betalingsaftaler ikke, bliver der pålagt gebyr til at dække omkostningerne ved administration og rykkerskrivelse.

Priser

Plastfyldninger – æstetiske og kosmetiske med ENAMEL PLUS HFO/HRi
Kroner og broer

Krone af metal m. påbrændt porcelæn (MK-krone) i stor kindtand i underkæben
(excl. stift og opbygning)

Bro (3 led) af metal m. påbrændt porcelæn (MK-bro)
(excl. stift og opbygning)

Rodbehandlinger
Fjernelse af tænder
Bedøvelse
Tandimplantater
Blegning
Bidskinne
Snorkeskinne Somnodent

Den Offentlige Sygesikrings honorartabeller Her

Økonomisk tilskud

Trøjborg Tandlægecenter er medlem af Tandlægeforeningen og dermed omfattet af overenskomsten mellem Tandlægeforeningen og RLTN, Den Offentlige Sygesikring, Overenskomsten er erstattet af særlov om voksentandpleje pr. 1. juni 2018.
De fleste tandbehandlinger er omfattet af denne særlov og tilskuddet fra RLTN, Den Offentlige Sygesikring er specificeret og fratrækkes automatisk regningen.

Ved medlemsskab af Sygeforsikringen Danmark er der mulighed for yderligere tilskud afhængig af, hvilken gruppe af Sygeforsikringen Danmark du er medlem af.
Medlemsskab af Sygeforsikringen Danmark kan oplyses til os i receptionen, og vi vil herefter automatisk sende oplysning om din tandbehandling til Sygeforsikringen Danmark, og du vil så efterfølgende få refunderet en del af din tandlægeregning.
Information om Sygeforsikringen Danmark findes på https://www.sygeforsikring.dk/

Derudover kan der ansøges om økonomisk bistand til tandbehandling ved bopælskommunen.
Dette tilskud er afhængig af personlige forhold og privatøkonomi.
Vi kan være behjælpelig med ansøgning om økonomisk bistand til tandbehandling.

 

OBS: En indgået aftale er bindende og gensidig forpligtende. Vi gør alt hvad vi kan for at minimere ventetid og bestræber os på at kunne tilbyde en tid så hurtigt som muligt. Derfor forventer vi også at indgåede aftaler overholdes og at der meldes afbud i god tid. Ved for sent afbud, dvs. mindre end to timer før den aftalte tid, eller ved udeblivelse uden afbud vil der blive opkrævet et udeblivelsesgebyr jvf. særlov af 1. juni 2018, tidligere overenskomsten mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Tandlægeforeningen.

Trøjborg tandlægecenter

Kontakt os
Få en tid nu
Find os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Trøjborg Tandlægecenter
123
Trøjborg Tandlægecenter

Trøjborg Tandlægecenter

Tandlæge på Trøjborg, Århus N

🍭 Bedsteforældre giver børnebørn slik og sodavand – og det er mødrene trætte af 🍭

Kalder alle børnetandlæger 🦷 Noget tyder på, at det kan være en god idé at tage en snak om slik og søde sager med især bedsteforældre, hvis de følger børnebørnene til tandlægen.

For mange børnefamilier kan sikkert nikke genkendende til fænomenet: De prøver at følge tandlægernes råd og begrænser slik til børnene, mens bedsteforældrene gør det stik modsatte. Flere studier har dokumenteret, at det faktisk ofte forholder sig sådan.

For nylig har et amerikansk studie så undersøgt, hvordan mødre til 3-5-årige børn håndterer det. I studiet gennemførte forskerne timelange båndede semistrukturerede interviews med 126 mødre til 3-5-årige børn. Halvdelen boede i storbyen Pittsburgh, de øvrige i mindre samfund i West Virginia.

⚪️ 72 % af mødrene angav, at bedsteforældrene gav børnene cariogene drikke- og fødevarer, og halvdelen af dem havde konfronteret bedsteforældrene med problemet.

⚪️ De mødre, der ikke påpegede problemet over for bedsteforældrene, angav forskellige årsager. Typisk faldt det under bagatelgrænsen, hvis børnene kun sjældent var sammen med bedsteforældrene, eller der kun blev uddelt beskedne mængder søde sager.

⚪️ I andre tilfælde turde forældrene ikke konfrontere bedsteforældrene, fordi de var afhængige af deres hjælp til børnepasning, eller forholdet i forvejen var anstrengt.

⚪️ Omvendt var det ikke noget problem at tage en snak om sukkerforbruget, hvis forældrene havde et nært og tillidsfuldt forhold til bedsteforældrene.

Forfatterne anbefaler, at børnetandlæger er obs på det og italesætter det over for forældrene – og måske især bedsteforældrene. Lad os håbe, det kan være vejen til færre huller. Og måske også færre konflikter ude i de små hjem ❤️🤞

Find studiet i Tandlægebladet: www.tandlaegebladet.dk/bedsteforaeldrene-giver-boerneboernene-slik-og-sodavand-og-det-er-moedrene...
... See MoreSee Less

2 weeks ago

💣💣 SUKKERBOMBER 💣💣

Mellemmåltider i børnenes madpakker kan være rene sukkerbomber 🍭🍫

Det viser ny undersøgelse fra Tandlægeforeningen.

Hvis du er tandlæge i børne- og ungdomstandplejen, kan undersøgelsen være interessant for dig 👧🏿🧒🏻

Den viser nemlig, at mange af de produkter, som børn får med i madpakkerne, indeholder en masse skjult sukker, selvom de ser sunde ud, og endda er økologiske.

Fx er der 2,5 sukkerknalder i en enkelt økologisk riskiks med mørkt chokoladeovertræk eller tre sukkerknalder i et bæger økologisk frugtskyr 🍪🍫

I kender problematikken med, at der går lang tid fra spisefrikvarteret til tandbørstningen inden sengetid.

Hvordan hjælper I de unge patienter til at holde sig fra sukkerholdige snacks ude i den kommunale tandpleje?

Du kan læse undersøgelsen her 👇
bit.ly/3P1iNtv
... See MoreSee Less

2 weeks ago
Se flere